Just Blogging My Thoughts...

Wednesday, May 23, 2007

OgilvyOne Decade Two


Είχα την ευκαιρία να πάω στην Κοπεγχάγη, στο OgilvyOne Leadership meeting που γίνεται κάθε 2 χρόνια, και να περάσω 4 ημέρες με 100 top άτομα από το δίκτυο OgilvyOne EMEA.

Το meeting αυτό αφορά σε θέματα στρατηγικής για το τι έχουμε κάνει και που θέλουμε να πάμε τα επόμενα 5 χρόνια. Επειδή η OgilvyOne φέτος κλείνει 10 χρόνια ύπαρξης και πλέον μπαίνουμε στην δεύτερη δεκαετία το meeting ονομάσθηκε “OgilvyOne Decade Two” (μάλιστα έχουμε πολλά γενέθλια μαζεμένα αφού φέτος είναι και τα 30 χρόνια Bold Ogilvy, του χρόνου είναι και τα 60 χρόνια της Ogilvy καθώς και τα 25 χρόνια της OgilvyInteractive).

Την πρώτη ημέρα μιλήσαμε για το OgilvyOne WW plan και financial performance και objectives για τη δημιουργία και πρόοδο του Neo@Ogilvy.

Τη δεύτερη ημέρα το Global Brand Community Team μας μίλησε για τους Global Clients τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις και στη συνέχεια η αγαπημένη Patou Nuytemans – Digital Evangelist της OgilvyOne – μας έκανε παρουσίαση σχετικά με όλα τα digital trends και updates. Φανταστική όπως πάντα...

Την Τρίτη ημέρα μιλήσαμε μόνο για digital στην Ευρώπη και πώς βλέπει το δίκτυο να εξελίσσεται σε αυτό το κομμάτι . Επίσης μίλησε ο Mike Dodds (MD OgilvyOne UK) για το πώς έκανε pitch και «πήρε» το account της British Gas (50M pounds!!!) ενώ τρομερή ήταν οι ομιλία του Brian Fetherstonehaugh (Chairman & CEO OgilvyOne Worldwide).

Γενικά το meeting ήταν πολύ uplifting και σε έκανε να νιώθεις ότι είσαι σε ένα ζωντανό δίκτυο με winning και aggressive attitude. Και όντως έτσι είναι…

Μεγάλη εντύπωση μου έκανε το πόσο κρίσιμο θεωρεί το δίκτυο το κομμάτι του Digital καθώς και αυτό του Neo@Ogilvy το οποίο έχει φέρει αποτελέσματα και πολλά λεφτά σε μικρό χρονικό διάστημα.

Τέλος συνειδητοποίησα το πόσο Digital ready είμαστε εδώ στην OgilvyOne Athens, σε σχέση ακόμα και με μεγάλες αγορές, καθώς και πόσο στρατηγικά και δημιουργικά ανταγωνιστικοί είμαστε.

Την Τέταρτη ημέρα λύσσαξε ο Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας να νοικιάσουμε ποδήλατα …


(photo: Γιώργος Σαλιάρης-Φασσέας με Brian Fetherstonehaugh)


(photo: Εγώ με ενοικιαζόμενο ποδήλατο...)


(photo: GSF με ενοικιαζόμενο ποδήλατο... έκανε όλο σούζες και πετάγματα...)


(photo: ο GSF με την "little mermade" σε ιδιαίτερες στιγμές)


(photo: εγώ σε άλλη μια ποδηλατική στάση...)

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home