Just Blogging My Thoughts...

Tuesday, February 13, 2007

OgilvyOne Reloaded!

Στην OgilvyOne (www.ogilvyone.gr) προχωρήσαμε σε στρατηγική αναπροσαρμογή της υποδομής μας μέσω της δημιουργίας νέων επιχειρησιακών μονάδων:

Της OgilvyInteractive, της OgilvyAction και του Neo@Ogilvy.

Σκοπός κάθε νέου unit είναι να συνδυάζει την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουμε σε τοπικό επίπεδο με την τεχνογνωσία από τα αντίστοιχα units του εξωτερικού, ώστε να είμαστε παρόντες στην προσπάθεια των πελατών μας να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ψηφιακού Marketing.

Επομένως, η κίνηση αυτή συνάδει με τη συνεχή προσπάθειά μας να εφαρμόζουμε στην Ελλάδα τις νεότερες και πλέον αποτελεσματικές διεθνείς τάσεις για την ανάδειξη μίας μάρκας, μέσω προγραμμάτων CRM, Interactive τεχνικών, Digital Media και Activation Services.

Η OgilvyInteractive αποτελεί το πιο μεγάλο και πολυβραβευμένο διαδραστικό δίκτυο στον κόσμο. Δραστηριοποιείται σε τομείς όπως το ψηφιακό marketing, websites, mobile marketing, rich-media banners και e-mail marketing.

Η OgilvyAction προσφέρει προωθητικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ενεργοποίησης καταναλωτών (activation services) με βασικό στόχο να βοηθά τους marketers να κερδίσουν στο «Τελευταίο Μίλι».

Το Neo@Ogilvy είναι η μονάδα παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών digital & direct media, marketing μέσω μηχανών αναζήτησης, έρευνας, ανάλυσης και υπηρεσιών νέων και αναδυόμενων καναλιών όπως τα Blogs και Vlogs.

Σε ότι αφορά λοιπόν το κομμάτι των Digital Media το τμήμα μας θα ονομάζεται από εδώ και στο εξής Neo@Ogilvy. Το “Neo” σημαίνει “Νέο” και συμβολίζει στις νέες ευκαιρίες και δυνατότητες, σε επίπεδο Media, που σκοπεύουμε να φέρουμε στην OgilvyOne και στους πελάτες μας.

Το νέο αυτό unit έχει ήδη τραβήξει την προσοχή στο εξωτερικό. Για παράδειγμα η Wall Street Journal σε άρθρο της για το Marketing, αναφέρει ότι το Neo@Οgilvy είναι το ‘agency to look for’ για το 2007.

2 Comments:

  • Απ' ότι μαθαίνω
    αναλαμβάνεις το neo@ogilvy.
    Αν αληθεύει... congrats!

    Ελπίζω να δώσει μια ώθηση στο SEM στην Ελλάδα, γιατί το χρειάζεται. :)

    By Anonymous Anonymous, At 3:45 AM  

  • Ναι εγώ...

    To SEM είναι για το Neo@Ogilvy διεθνώς ένα πολύ critical κομμάτι. Για αυτό υπάρχει και sub-unit το NeoSearch@Ogilvy...

    thanks!

    By Blogger Christos Latos, At 2:06 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home