Just Blogging My Thoughts...

Sunday, September 24, 2006

Ο Βασσάρας "χτύπησε" και πάλι...



Τις περισσότερες φορές τα Derby κρίνονται στις λεπτομέρειες. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω πώς είναι δυνατόν αυτές να είναι πάντα με τον Ολυμπιακό. Η αγωνιστική εικόνα ήταν άθλια και για τις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ είχε 5 ευκαιρίες και ο Ολυμπιακός ΚΑΜΙΑ. Και νίκησε... αλλά όχι μόνος του. Με αυτογκόλ και με σπρώξιμο από τη διαιτησία. Μιλάμε για πολύ σπρώξιμο και ανοχή. Συγκεκριμένα:

1. οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν να κάνουν προθέρμανση λόγω των αντικειμένων που έπεφταν από την εξέδρα, ενώ ο Κύρος Βασσάρας δεν προστάτεψε την ομάδα και δεν έκανε τις απαιτούμενες παρατηρήσεις.

2. στο φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του Ολυμπιακού δεν υπήρξε αντικανονικό μαρκάρισμα του Σέζαρ στον Γεωργάτο.

3. στο 49' ο Κύρος Βασσάρας έκοψε τον Ντελίμπασιτς που έφευγε τετ α τετ με τον Νικοπολίδη καταλογίζοντας χέρι, αν και φάνηκε πως ο Μαυροβούνιος άσος βρήκε τη μπάλα με το στομάχι.

4. στο 70' ο Λαγός υποδείχθηκε οφσάιντ, ενώ καλυπτόταν και διακόπηκε η φάση στην εξέλιξη της οποίας ο Ντελίμπασιτς πέτυχε γκολ .

5. οκτώ κίτρινες κάρτες (υπερβολικές οι 4) για τη ΑΕΚ.

6. συνεχείς καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο (δεν υπήρχαν μπάλες σε κάποιες περιπτώσεις και σε άλλες υπήρχαν δύο και τρεις μπάλες στο γήπεδο), που δεν μετρήθηκαν στις καθυστερήσεις που ήταν μόλις 4:40.

7. τόσο αντικείμενα δεν έχουνε ξαναπέσει σε γήπεδο. Και όμως ο Βασσάρας διέκοψε τον αγώνα στο 91... - εάν δεν τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού θα είναι σκάνδαλο...

Αναρωτιέμαι με όλα αυτά πώς ήταν ποτέ δυνατόν να κερδίσει η ΑΕΚ...

Για άλλη μια φορά ο αντιαεκτζής Βασσάρας έκανε τη δουλειά του. Άντε να τον ορίσουν και στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ.

3 Comments:

  • Χάσατε γιατί έχουμε την καρδιά του πρωταθλητή και ξέρουμε πως να καθαρίζουμε τα ματσάκια έστω και με μπάλα 0 και χωρίς τζόλε, ρίμπο.

    By Blogger Jimbo, At 5:35 AM  

  • katse tora giati afta pou les peri edras einai klasiko kai eikonografhnmeno th aelega fainomeno. variemai na aparithmiso poses fores exei simvei to idio skhniko ston olimpiako se xeiroteres sinthikes xoris na timoreitai kanenas, asto de sas pairnei edo....
    kai se teliki analisi paizame me 10 xoris tzole kai ribo kai de mporesate na valete gkol, emeis ftaime????? tora peri vassara ti na po....ola afta pou pes ginontai se olo ton kosmo!

    By Blogger toolman, At 6:36 AM  

  • μηπως η ιστορια επαναλαμβανεται????
    παλι ο κυρος εκαψε την αεκ στον εργοτελη!!!

    By Blogger georgediamantis, At 4:46 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home