Just Blogging My Thoughts...

Sunday, June 04, 2006

OgilvyOne & Bloggers

Η OgilvyOne κάνει μία πρωτοποριακή κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα: ξεκινάει μία προσπάθεια να χτίσει στενές σχέσεις με τους έλληνες bloggers. Το πρώτο βήμα είναι να μάθει ποιοί είμαστε και για τί γράφουμε συνήθως στο blog μας. Το επόμενο βήμα θα είναι σιγά σιγά να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους bloggers όπως ακριβώς ενημερώνει και τα υπόλοιπα μέσα και μεγάλα sites για λογαριασμό των πελατών της (μπορείτε να δείτε μερικές από τις δουλειές και τους πελάτες εδώ).

Όσοι ενδιαφέρεστε, στείλτε ένα email στην διεύθυνση ath.blogs@ogilvy.com, αναφέροντας το όνομά σας (ή το ψευδώνυμο, αλλά προτιμήστε το όνομα), την διεύθυνση και το όνομα του blog σας καθώς και τα θέματα με τα οποία ασχολείστε συνήθως.


(Εδώ διαβάστε πως βλέπει την κίνηση αυτή το “Blog Community”).

3 Comments:

  • Καλή επιτυχία!

    Να επισημάνω μια λεπτομέρεια όμως (ως γνωστόν, devil is in the details). Έγραψε ο Παναγιώτης στο blog του το post που έγραψε και βλέπει εδώ ο αναγνώστης ακριβώς τα ίδια λόγια. Και, λέω εγώ τώρα, σκέφτεται: "Μα καλά, τους έβαλε η εταιρεία να γράψουν ακριβώς τα ίδια για να προωθήσει την προσπάθειά της; Τσ! Τσ! Τσ!".

    Το πιθανότερο, βέβαια, είναι το δικό σου post να είναι, απλώς, copy + paste από το post του Παναγιώτη (το οποίο υποθέτουμε ότι είναι δικής του εμπνεύσεως), αλλά και σ' αυτήν την περίπτωση ο αναγνώστης θα το πάρει, νομίζω, κάπως στραβά ως κίνηση.

    Λεπτομέρειες;...

    By Blogger Sakis Rizos, At 3:40 PM  

  • ευχαριστώ.

    Απλά αποτελεί κοινή ανακοίνωση της OgilvyOne και όπως θα δεις υπάρχει και στο panos.gr.

    Όλοι μας παραπέμπουμε στο blog του παναγιώτη...

    thanks anyway.

    By Blogger Christos Latos, At 12:48 AM  

  • αποτελεί κοινή ανακοίνωση της OgilvyOne

    Οπότε, αν καταλαβαίνω καλά, ισχύει το πρώτο από αυτά που υπέθεσα στο προηγούμενό μου σχόλιο...

    By Blogger Sakis Rizos, At 1:03 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home