Just Blogging My Thoughts...

Friday, February 08, 2008

Στέλιος... ο υποψήφιος εκατομμυριούχος!



Δεν θα πω κάτι καινούριο… αλλά αυτή η online καμπάνια για το διαγωνισμό της Τράπεζας Πειραιώς είναι τρανό παράδειγμα πως μια επικοινωνιακή ενέργεια από στατική (print, billboards) μετατρέπεται σε ευχάριστη και άκρως δημιουργική εμπειρία μέσω του internet. Ευχάριστη όχι μόνο για τους online χρήστες αλλά και για εμάς τους ίδιους που την υλοποιήσαμε και τη ζούμε κάθε ημέρα. Και φυσικά και για τον ίδιο το Στέλιο.



Μπορούμε να ασχολούμαστε όλη την ημέρα ψάχνοντας στα sites του πλάνου να ξαναδούμε τα διαφορετικά video banners του Στέλιου, να διαβάσουμε το Blog του, το facebook profile του και facebook group του.




Παρατηρώντας τα στατιστικά της ενέργειας και της συνεχής αύξησης του response – σε αντίθεση με τις περισσότερες ενέργειες όπου το response ελαττώνεται με την πάροδο του χρόνου - βλέπουμε ότι ο κόσμος επιμένει να κλικάρει στα δεκάδες διαφορετικά videos/ στιγμές του Στέλιου που δημιουργήθηκαν για τους σκοπούς της καμπάνιας. Θέλει να δει «περισσότερο Στέλιο».

Είναι δεδομένο ότι ο χαρακτήρας που δημιουργήθηκε έχει προσδώσει μια όμορφη και διασκεδαστική χροιά στην συνολική επικοινωνία του διαγωνισμού. Κάτι μου λέει ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα πιο ευχάριστη… για όλους… και για τον Στέλιο.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home