Just Blogging My Thoughts...

Monday, December 17, 2007

Interactive Marketing Conference 2007

To φετινό IMC 2007 ήταν κατά τη γνώμη μου αρκετά καλύτερο από αυτό του 2006. Ωστόσο, έχει ακόμα πάρα πολλά περιθώρια βελτίωσης – κυρίως σε ότι αφορά τους Ομιλητές. Ως μέλος του ΔΣ του ΙΑB Hellas δε θα ήθελα να γράψω κάτι συγκεκριμένο. Θα γίνει ειδική συνάντηση για αυτό το σκοπό όπου και θα αξιολογήσουμε το συνέδριο με σκοπό τη βελτίωσή του.

Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, η παρουσίαση της Patou Nuytemans, Digital Director Ogilvy Group ήταν η κορυφαία. Την παρακολούθησα σε 24 ώρες να παρουσιάζει 3 φορές (σε πελάτη, εσωτερικά στην OgilvyOne και στο IMC) και πραγματικά δεν την χόρτασα.

Η δεύτερη παρουσίαση (ή καλύτερα ομιλία) που μου έκανε εντύπωση ήταν του Αντώνη Λυμπέρη. Ο άνθρωπος μίλησε από την καρδιά του και είναι εντυπωσιακό να ακούς το πόσο πιστεύει στο Internet - χωρίς ακόμα να του έχει αποδώσει - ένας εκδότης τέτοιου βεληνεκούς. Επίσης πολύ καλές παρουσιάσεις ήταν του Jaan Favier από τη Forrester καθώς και του Brian Kealy από τη Microsoft.

Τέλος μου άρεσε ο χώρος όπου ήταν κατάλληλος για mingling. Θετικό και το γεγονός ότι 350+ άτομα ήταν εκεί σε σχέση με τα 200 πέρυσι.

Photos στο Flickr

Videos




3 Comments:

  • To video δεν έχει καθόλου ήχο. Μήπως να το "ανεβάσεις" ξανά;

    By Blogger sotomi, At 12:45 PM  

  • Soto moy etsi to pira apo to Youtube apo ton vanikioti pou to anevase ekei. Den xerw giati den exei hxo... einai krima ontos

    By Blogger Christos Latos, At 3:08 AM  

  • Δυστυχως δεν μπορεσα να ερθω φετος, αλλα οσον αφορα τους ομιλητες ηθελα να πω οτι ειναι κριμα να μην υπαρχουν παρουσιασεις για οσα πραγματικα καινοτομα πραγματα γινονται στην πολιτικη επικοινωνια και απο ΜΚΟ διεθνως. Θυμαμαι περυσι που το ειχα συζητησει με τον Alain Heureux (IAB Europe President)και ειχε συμφωνησει απολυτα, μαλιστα ειχε πει οτι θελουν να το πιασουν το θεμα αυτο σαν IAB Europe. Στο εξωτερικο παντως δεν υπαρχει αυτη η εμμονη με την εμπορικη επικοινωνια μονο. Υπαρχουν projects απιστευτα και αξιζει να τα δει ο κοσμος εδω! Οποιος θελει ας με ρωτησει για προτασεις...

    By Blogger Vassilis, At 3:39 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]



<< Home